Vi bygger e-butiker & webbsidor

HOOF IN MOTION erbjuder en lång rad olika tjänster. Vårt primära område är e-handeloch att bygga e-butikermen för dig som inte är ute efter en E-butik erbjuder vi även hemsidor och designarbeten.

E-butik

Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar baserat på Open-Source-lösningar. Vi har en paketlösning för dig som vill igång snabbt med ehandel och din webshop men bygger även skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens önskemål.

Hemsida

Baserat framför allt på WordPress levererar vi proffsiga och lättarbetade hemsidor som ger dig som kund möjlighet att själv uppdatera din hemsida. Vi hand om allt från layoutarbete och innehåll eller så jobbar vi utifrån din spec. En hemsida med WordPress eller Joomla är moderna, snygga och enkla att sköta!

Design

I dagens stora konkurrens på nätet bland butiker och kunder som är medvetna och kräsna, gäller det att ha en snygg och proffsig E-butik.
Vi kan hjälpa dig att göra din ebutik unik. Antingen utifrån din egen design eller så gör vi en åt dig utifrån dina egna önskemål.

Oavsett om du valt en mall från oss att utgå ifrån eller du vill ha en helt skräddarsydd e-butik så hjälper vi dig med layout och design. Skicka gärna dina idéer redan idag så återkommer vi med prisuppgift!

Chatta med Anders

)
    is typing...

    Fyll i och skicka ett meddelande

    Skicka meddelande Cancel